Terug naar alle gastouders 

Straat  : Mosgroen
Wijk    : Rokkeveen (2718)
Stad    : Zoetermeer

Beschikbaar voor de leeftijden:
 0 tot 1 jaar
 1 tot 4 jaar
 4 tot 12 jaar

Tarief 2019
Uurtarief van deze gastouder        : € 5,26
Bureaukosten per kind/uur           : € 0,89
Opvangkosten per kind/uur :€ 6,15

   Gastouder is ingeschreven in Landelijk Register Kinderopvang en Peuterspeelzalen
 Gastouder is gecertificeerd EHBO voor kinderen


Ik ben Natasja, getrouwd met Martijn en de mama van 2 hele lieve kinderen, Iris en Thijn die naar de basisschool gaan. Wij wonen in een Natasja 2eengezinswoning in de wijk Rokkeveen met zeer veel ruimte in een rustige woon omgeving. Wij hebben een leuke tuin welke voorzien is van een speelhuisje, zandbak en een met een net afgesloten trampoline. Verder zijn er voldoende fietsjes, steppen en ander speelmateriaal aanwezig.

Wij roken niet en ons huis is huisdier vrij.

Omdat ik Natasja 1als moeder wel graag wil werken, maar er ook altijd voor mijn kindjes wil zijn, heb ik er voor gekozen om thuis te werken. Voor de kinderen die ook werkende ouders hebben, die buiten de deur moeten werken, wil ik graag een gezellig, veilig en vertrouwd thuis bieden. Ik ben nu meer dan 5 jaar gastouder en doe dit werk met veel plezier. Elke dag weer geniet ik van de kinderstemmetjes om me heen en ben ik trots dat ik deel uit mag maken van hun ontwikkeling.
Ik heb de volgende certificaten/diploma’s in bezit :Helpende Zorg & Welzijn, Eerste Hulp aan Baby’s en Kinderen, “Het Welbevinden van het kind en gastouderopvang volgens de 4 pedagogische doelen” en kindermishandeling van het AMK. Ook sta ik ingeschreven bij het LRKP.

Rust, Reinheid en Regelmaat, is hier aan de orde.

We spelen, zingen en dansen. Maken plezier, gaan naar de kinderboerderij, knutselen en ik heb een abonnement op een hele leuke speeltuin.

Verder probeer ik een vaste dagindeling aan te houden omdat de kinderen er baat bij hebben dat er duidelijkheid is en dat ze weten wat er van hen verwacht wordt.

Natasja 3Dit geeft vertrouwen en rust. Uiteraard probeer ik het slaapritme van thuis aan te houden.
Ik ben erg flexibel en over alles kan gecommuniceerd worden. Mijn werkdagen zijn maandag, dinsdag en donderdag. Van 08.00 uur – 18:00 uur.

Onze dochter zit op Basisschool De Saffier in Rokkeveen en voor deze school vang ik ook kinderen in de BSO op.

Groetjes, Natasja

Meer informatie:
Ben je geïnteresseerd in deze gastouder en wil je weten of Natasja of een andere gastouder nog opvangplek heeft?
Neem dan vrijblijvend contact met ons op.
mail:  info@alleskidszoetermeer.nl
of bel ons: 06-43 99 11 71