Terug naar alle gastouders 

Straat: Eisensteinstrook
Wijk:   De Leyens (2726)
Stad:    Zoetermeer

Beschikbaar voor de leeftijden:
  0 tot 1 jaar      
 1 tot 4 jaar      

Tarief 2019
Uurtarief van deze gastouder        : € 5,75
Bureaukosten per kind/uur           : € 0,89
Opvangkosten per kind/uur :€ 6,64

 Gastouder is ingeschreven in Landelijk Register Kinderopvang en Peuterspeelzalen
 Gastouder is gecertificeerd EHBO voor kinderen


Hallo allemaal,

Graag wil ik me even voorstellen…

Ik ben Mariska, en ik woon samen met mijn vriend Wesley in een eengezinswoning in de wijk de Leyens ( Eisensteinstrook).

Samen hebben wij 3 zonen, Bradley, Chesley en Djeavley. De oudsten gaan naar basisschool de Tjalk. Wij hebben 2 honden (labradors) Bruno en Jade. Ze zijn vanaf pup al bij ons en zijn baby,s en kinderen gewend. (ze zullen alleen nooit in de buurt van uw kinderen komen; ze hebben een eigen hondenhok in de tuin. De kinderen hoeven dus niet bang te zijn en kunnen zich vrij bewegen.

Ik vind dat er elke dag een mogelijkheid moet zijn dat de kinderen naar buiten kunnen. Ik zal dat dan ook stimuleren door naar de kinderboerderij te gaan, stukjes te fietsen, te wandelen, naar het park te gaan, naar de speeltuin of lekker in onze grote tuin spelen waar ik allemaal kinderspeelgoed heb staan.

Het is belangrijk dat kinderen vrij kunnen spelen en zo op zijn/haar eigen tempo de wereld kunnen ontdekken, want als ze straks naar school gaan moeten ze opeens zoveel! Ook is er zeker de mogelijkheid tot knutselen, kleuren, boekjes lezen, liedjes zingen, Spelletjes spelen, puzzelen met de zandtafel of wat ze zelf leuk vinden om te doen.

Hygiëne vind ik ook een belangrijk punt, daarom krijgt elk kindje bij mij zijn eigen Woezel en Pip opbergbakje met daarin eigen spullen voorzien van naam. Zo heeft bijvoorbeeld met slapen ieder kind zijn/haar eigen lakentjes.
Ik ben goed op de hoogte van wat er van kinderen verwacht wordt als ze 4 jaar oud zijn en naar school toe gaan.  Ik zal de kinderen dan ook pedagogisch verantwoord begeleiden naar dit punt en natuurlijk in samenwerking met de ouders/verzorgers.

Even de belangrijke punten op een rij.

  • Ik vang kindjes op in de leeftijd van 0 tot 4 jaar.
  • Mijn werkdagen zijn maandag, dinsdag, woensdag en donderdag van 7.00-19.00 uur. Het uurtarief is incl. eten en drinken, excl, luiers en flesvoeding.
  • Ik beschik over een LRKP nummer, dus u heeft recht op kinderopvangtoeslag als u verder voldoet aan de normen die de belastingdienst stelt.
  • Ik ben in het bezit van een EHBO diploma. ( moet elke 2 jaar op herhaling)
  • Zieke kindjes zijn ook welkom, hou er alleen wel rekening mee dat ik 2 keer op pad moet om mijn kinderen uit school te halen.
  • Per jaar zijn wij ongeveer 3 weken met vakantie en dat is altijd in het hoogseizoen.
  • Voordat ik startte met gastouderopvang heb ik 3 jaar parttime gewerkt op een kinderdagverblijf. Ik wil nu eindelijk mijn droom achterna en als gastouder fulltime voor andermans kinderen zorgen.

Dit is in het kort wie ik ben en hoe ik werk. Mocht u geïnteresseerd zijn, neem dan contact op met Marie-Jose en kom gerust eens een keer gezellig langs!!

Groetjes, Mariska

Meer informatie:
Bent u geïnteresseerd in deze gastouder en wilt u weten of Mariska of een andere gastouder nog opvangplek heeft?
Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op.
mail:  info@alleskidszoetermeer.nl
of bel ons: 06-43 99 11 71