Terug naar alle gastouders 

Straat  : Topaas
Wijk    : Rokkeveen (2719)
Stad    : Zoetermeer

Beschikbaar voor de leeftijden:
 0 tot 1 jaar
 1 tot 4 jaar
 4 tot 12 jaar

Tarief 2019
Uurtarief van deze gastouder        : € 5,25 (BSO-opvang: € 5,50)
Bureaukosten per kind/uur           : € 0,89
Opvangkosten per kind/uur :€ 6,14

   Gastouder is ingeschreven in Landelijk Register Kinderopvang en Peuterspeelzalen
 Gastouder is gecertificeerd EHBO voor kinderen
 Gastouder is gecertificeerd voor Piramide van Cito


Beste ouders,

Ik ben Marga en al sinds een aantal jaren gastouder. Zelf ben ik moeder van 2 (grote) kinderen en al vele jaren werkzaam met kinderen. Eerst als kraamverzorgende, daarna Nanny/gastouder.
Mijn huis is tijdens opvangdagen ingericht op kinderen van alle leeftijden. Op loopafstand woon ik vlakbij speeltuin/veld en ook het Hoekstra park is dichtbij. Regelmatig maak ik hier gebruik van, ik sta bekend als een ‘buitenmens’
Ook woon ik tussen 2 basisscholen in en ben ook beschikbaar voor buitenschoolse opvang.

Wat ik belangrijk vind voor de kinderen is rust, reinheid en regelmaat en ik kan ze dat bieden in mijn huiselijke sfeer. Ik werk veel met een vaste dagindeling maar niet geforceerd. Het belang van de kinderen staat voorop en ik zal daar voornamelijk rekening mee houden.

Ik maak gebruik van het VVE CITO programma  Piramide, Vroeg- en Voorschoolse Educatie, en werk met verschillende thema’s. Deze thema’s sluiten vaak aan bij de thema’s van de basisscholen en peuterspeelzalen, maar werk ook graag gericht op de seizoenen. Bijv. het behandelen van alle seizoenen, ik benoem dan de woorden die gebruikt worden met het seizoen en laat de kinderen ook buiten kennis maken met de veranderingen van het seizoen. Aansluitend gaan we iets knutselen of lezen we een verhaal over dit thema. Spelenderwijs zal het werken met thema’s de woordenschat van uw kind vergroten.
Naast de seizoenen werken we ook met de thema’s sinterklaas, kerst, kleding, verkeer etc.

Mijn uurtarief voor het jaar 2019 is € 5,25 voor de oppaskindjes van de dagopvang.
Mijn uurtarief voor het jaar 2019 is € 5,50 voor de BSO kinderen. Dit is exclusief luiers en babyvoeding maar inclusief eten, drinken en uitjes. Ik ga regelmatig met de kinderen een leuke activiteit ondernemen. Van het bezoek aan een speeltuin,dierentuin, ballenbak tot aan een schaatsbaan voor de wat oudere kinderen.
Alle diploma’s en certificaten heb ik in mijn bezit en ben ingeschreven in het landelijk register kinderopvang, hierdoor heeft u recht op kinderopvangtoeslag.

Werken met kinderen is gebaseerd op gevoel en wederzijds vertrouwen. Openheid van zaken is belangrijk en alles is bespreekbaar.
Voorafgaande aan de opvang vind er een kennismakingsgesprek plaats, tijdens dit gesprek informeer ik u over de werkwijze en laat ik u de slaapvertrekken zien. In dit gesprek kunt u aangeven wat u belangrijk vindt voor uw kind.
Verder is er de mogelijkheid om uw kind 2 x 2 uur( zonder kosten) te laten wennen voordat de opvang start.
De opvang is geopend op ma/di/do/ tussen 7.30 en 18.00 uur.

Groetjes,
Marga


Meer informatie:
Ben je geïnteresseerd in deze gastouder en wil je weten of Marga of een andere gastouder nog opvangplek heeft?
Neem dan vrijblijvend contact met ons op.
mail:  info@alleskidszoetermeer.nl
of bel ons: 06-43 99 11 71