Terug naar alle gastouders 

Straat  : Radijsakker
Wijk    : Seghwaert (2723)
Stad    : Zoetermeer

Beschikbaar voor de leeftijden:
 0 tot 1 jaar
 1 tot 4 jaar
 4 tot 12 jaar

Tarief 2019
Uurtarief van deze gastouder        : € 5,26
Bureaukosten per kind/uur           : € 0,89
Opvangkosten per kind/uur :€ 6,15

   Gastouder is ingeschreven in Landelijk Register Kinderopvang en Peuterspeelzalen
 Gastouder is gecertificeerd EHBO voor kinderen
 Gastouder is gecertificeerd voor Piramide van Cito


Mijn naam is Jenny.

Ik ben getrouwd met Henry en wij hebben twee dochters en een zoon. Wij wonen aan de Radijsakker in Seghwaert.
Sinds 2007 werk ik met veel plezier als gastouder. Ik vind het heel leuk om met kinderen om te gaan, vandaar dat ik voor dit werk heb gekozen.fotoJenny

Ik wil voor de gastkinderen een fijne gastouder zijn waar ze graag naar toe gaan. Ik ben een ervaren en geregistreerde (LRKP) gastouder. Voor kinderen in de leeftijd van 4 tot 12 jaar doe ik BSO-opvang van basisschool de Hofvijver (locatie Velddreef) en de Touwladder in Zoetermeer. Ik heb in de kinderopvang gewerkt als leidster op een baby- en peutergroep en ook als peuterleidster in een peuterspeelzaal.

Ik beschik over een diploma Helpende Zorg & Welzijn niveau 2 (EVC traject), een certificaat Eerste Hulp aan Kinderen (Oranje Kruis) en het certificaat Piramide voor gastouders (Voor- en Vroegschoolse Educatie) Ik werk van maandag t/m vrijdag en Een uurtje vroeger of later, of een keertje mee-eten met het avondeten is, na overleg, dan ook geen probleem.

Het belangrijkst vind ik het dat de kinderen zich thuis voelen bij ons. Daarom zal ik er alles aan doen om de kinderen op een goede, verantwoorde manier het naar hun zin te maken. Ik vind het belangrijk dat kinderen zich welkom en veilig voelen, zichzelf kunnen zijn. en zich ontwikkelen in hun eigen tempo.Foto 04-12-14 15 50 41 (1)

Wil je weten of ik nog plek heb, ben je benieuwd geworden en wil je meer weten? Neem dan gerust vrijblijvend contact op!

Meer informatie:
Ben je geïnteresseerd in deze gastouder en wil je weten of Jenny of een andere gastouder nog opvangplek heeft?
Neem dan vrijblijvend contact met ons op.
mail:  info@alleskidszoetermeer.nl
of bel ons: 06-43 99 11 71