Terug naar alle gastouders 

Straat  : Snoeksloot
Wijk    : Seghwaert (2724)
Stad    : Zoetermeer

Beschikbaar voor de leeftijden:
 0 tot 1 jaar
 1 tot 4 jaar
 4 tot 12 jaar

Tarief 2019
Uurtarief van deze gastouder        : € 4,65
Bureaukosten per kind/uur           : € 0,89
Opvangkosten per kind/uur :€ 5,54

   Gastouder is ingeschreven in Landelijk Register Kinderopvang en Peuterspeelzalen
 Gastouder is gecertificeerd EHBO voor kinderen


Hallo,

ik ben Janny, ik woon aan de Snoeksloot in Seghwaert (wijk 27) Zoetermeer.
Ik ben getrouwd en we hebben twee kinderen (zoon en dochter) die beiden uit huis zijn.
Wij hebben vier kleinkinderen (meisjes).

Na mijn pré pensioen in 2005, ben ik in 2006 begonnen met oppassen op mijn kleindochter. Toen zij later een zusje kreeg, ben ik ook op haar gaan oppassen. Vanaf 2010 heb ik ook diverse andere oppaskinderen gehad. Zowel jongens als meisjes. Ik vind het leuk om met kinderen om te gaan en probeer ze altijd het een en ander mee te geven aan normen en waarden. (o.a. beleefdheid en hygiëne)
Vanaf 2006 heb ik ervaring als gastouder. Ik ben ingeschreven in het landelijk register als gastouder.
Ik houd de kinderen bezig met de volgende activiteiten: meestal kort TV kijken als ze ’s morgens komen. Daarna tekenen, spelen met poppen/auto’s, Lego e.d. Als het mooi weer is spelen de kinderen in de tuin, waar dan een trampoline staat en ’s zomers bij warm weer een zwembad. Ik ben altijd aanwezig als de kinderen in de tuin spelen. Ik ga ook graag met de kids naar het nabijgelegen park waar ze in de speeltuin hun energie kwijt kunnen (schommel, glijbaan enz.) Bij slecht weer mogen de kinderen knutselen en kleuren. Ik kan ook eventueel een DVD afspelen .
Ik heb tot nu toe kinderen in allerlei leeftijdscategorieën gehad, maar meestal waren ze van 0 tot 4 jaar. Maar 4-12 jaar is geen bezwaar.

Voor de allerkleinsten ga ik er wel van uit dat babyvoeding, luiers en schoonmaakdoekjes door de ouders worden geleverd.
Voor dit tarief krijgen de kinderen een lunch, fruit, drinken enz. ik stem altijd met de ouders af wat zij willen dat de kinderen op een dag gebruiken.

Als een kind medicijnen gebruikt dan kan ik die toedienen. Ik overleg echter wel altijd met de ouders welke dosis moet worden gegeven.
Diploma’s: MBO 2 verzorging; EHBO diploma; diploma’s b.v. op het gebied van communicatie met de ouders, pedagogie, herkenning kindermishandeling, opvoeden en ontwikkeling, basiscursus gastouder en hygiëne en persoonlijke verzorging.

Ik hoop kennis met u te mogen maken.
Met vriendelijke groet, Janny

Meer informatie:
Ben je geïnteresseerd in deze gastouder en wil je weten of Janny of een andere gastouder nog opvangplek heeft?
Neem dan vrijblijvend contact met ons op.
mail:  info@alleskidszoetermeer.nl
of bel ons: 06-43 99 11 71