Terug naar alle gastouders 

Straat  : Lammerweide
Wijk    : Seghwaert (2727)
Stad    : Zoetermeer

Beschikbaar voor de leeftijden:
 0 tot 1 jaar
 1 tot 4 jaar
 4 tot 12 jaar

Tarief 2019
Uurtarief van deze gastouder        : € 5,25
Bureaukosten per kind/uur           : € 0,89
Opvangkosten per kind/uur :€ 6,14

   Gastouder is ingeschreven in Landelijk Register Kinderopvang en Peuterspeelzalen
 Gastouder is gecertificeerd EHBO voor kinderen
 Gastouder is gecertificeerd voor Piramide van Cito


Gastouderopvang Het Lammetje

Ik ben Bianca, getrouwd en moeder van 2 leuke jongens.

Ik ben gevestigd in de leuke, kinderrijke wijk Seghwaert (wijk 27) in een fijne eengezinswoning op de Lammerweide in Zoetermeer met een voor- en achtertuin en speeltuintjes in de omgeving.
Wij hebben een lieve en absoluut kindvriendelijke hond en 1 poes bij ons wonen.Bianca 1

Ik ben in September 2014 officieel begonnen als gastouder en ben in bezit van de volgende diploma’s/ Certificaten:
MBO-2 Helpende Zorg en Welzijn, EHBO aan kinderen, Opvoeden en ontwikkelen, Basiscursus Gastouder, Communiceren met Ouders, Huiselijk geweld en kindermishandeling, Hygiëne en persoonlijke verzorging, Omgaan met vermoedens van kindermishandeling voor de Gastouderopvang en VVE Cito Piramide.

Ik bied van maandag t/m vrijdag opvang aan voor kinderen van 0-4 jaar en heb beperkt plek voor BSO kinderen (4-12 jaar) die schoolgaand zijn aan De Touwladder in Seghwaert.
Mijn uurtarief is inclusief eten en drinken maar exclusief luiers/lotiondoekjes en flesvoeding.

Ik werk met de methode VVE Cito Piramide en probeer zo de kinderen al spelenderwijs voor te bereiden op de basisschool om de overgang zo soepel mogelijk te maken.
Zelf ben ik erg creatief en vind het super leuk om met de kids te knutselen en dat doen we dan ook vaak, meestal in het kader van het desbetreffende thema of gewoon iets wat de kids aandragen. Dat mag natuurlijk ook!

Ook gaan we regelmatig als het weer en de bezetting het toelaat naar de boerderij waar mijn paard op stal staat. Hier kunnen de kids naar hartenlust spelen op afgesloten terrein en kennis maken met de paarden en de kleine pony’s die hier wonen.
Ook probeer ik de kinderen steeds weer leuke en nieuwe dingen te laten meemaken zoals bijvoorbeeld een broedproject met kuikens/ vlinderproject ect.

Bianca 3

Bianca 2

Ik zit vol leuke ideeën en enthousiasme en merk dat de kinderen en ouders dat prettig vinden! Spelen doen we ook vaak, we hebben een fijne afgesloten achtertuin en spelen ook vaak voor het huis ( woonerf ) met de buurtkindjes en dat is altijd een gezellige boel! Ook uitstapjes zoals naar de kinderboerderij of de Ballenbak worden met regelmaat georganiseerd. Uiteraard is dit ook wel afhankelijk van het weer/bezetting en leeftijd van de kids.

De ouders worden natuurlijk ook op de hoogte gehouden van alles wat we tijdens de opvang doen d.m.v. een geheime groep op Facebook en uiteraard Sowieso wordt er maandelijks een ouderbrochure toegestuurd over het aankomende thema.
We ( kids en ik ) werken dus maandelijks met Thema’s en besteden hier veel aandacht aan maar ook de feestdagen en verjaardagen van mama’s/ papa’s en oma’s/opa’s en eventuele andere belangrijke mensen in het leven van de kids willen we graag aandacht geven.

Mocht u meer informatie willen, een kennismakingsgesprek is altijd mogelijk!
Groetjes, Bianca

Meer informatie:
Ben je geïnteresseerd in deze gastouder en wil je weten of Bianca of een andere gastouder nog opvangplek heeft?
Neem dan vrijblijvend contact met ons op.
mail:  info@alleskidszoetermeer.nl
of bel ons: 06-43 99 11 71