Terug naar alle gastouders 

Straat  : Klipperkade
Wijk    : De Leyens (2725)
Stad    : Zoetermeer

Beschikbaar voor de leeftijden:
 0 tot 1 jaar
 1 tot 4 jaar

Tarief 2019
Uurtarief van deze gastouder        : € 5,15
Bureaukosten per kind/uur           : € 0,89
Opvangkosten per kind/uur :€ 6,04

   Gastouder is ingeschreven in Landelijk Register Kinderopvang en Peuterspeelzalen
 Gastouder is gecertificeerd EHBO voor kinderen


Hierbij mag ik mijzelf even voorstellen…

Ik ben Ariejanne, ben geboren in 1983. Ik woon samen met mijn vriend Raymond in een eengezinswoning in de wijk De Leyens. Samen hebben wij 2 dochters, Noa (2008)en Evy (2013) en een zoon Matt (2016). Onze kinderen zitten op naastgelegen basisschool De Tjalk (wijk: de Leyens / hanteren een continue rooster!). Dat continue rooster is vooral heel fijn zodat de kindjes, zo veel mogelijk hun eigen slaaptijden aan kunnen houden)  Ik beschik over een Babboe bakfiets. Daarbij kom ik direct bij een punt wat ik heel belangrijk vind en dat is: Buiten zijn! Naar het park, de kinderboerderij, de speeltuin (als de aantallen het toelaten ben ook in het bezit van een abonnement van speeltuin de Kievit te Berkel) of gewoon in de tuin dat is wat wij zoal doen!

Vrij spelen is iets wat bij mij hoog op het lijstje staat! Ieder lekker op zijn/haar eigen tempo de wereld ontdekken, straks op school moeten ze immers al zoveel! Uiteraard is er zeker de mogelijkheid tot knutselen, boekjes lezen, liedjes zingen, kringspelletjes of wat ze zelf fijn vinden om te doen. De tv staat bij ons zo min mogelijk aan (tenzij er een kindje niet lekker is, dan ben ik daar wat flexibeler in)

Ben goed op de hoogte wat ze “verwachten” op de basisschool van een net 4-jarige dus uiteraard begeleid ik de kindjes hier naartoe in samenwerking met de ouders/verzorgers.

Het speelgoed aanbod is in grote getallen en zeer variërend aanwezig!

Nog even wat praktische puntjes:

  • Ik vang kindjes op in de leeftijd van 0 tot 4 jaar
  • Mijn werkdagen zijn maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 7:00 – 19:00 uur voor het uurtarief van 4,65 per uur (incl. eten en drinken, excl. luiers en evt. uitstapjes)
  • Andere dagen (weekend + woensdag) en tijden (19:00 – 7:00) in overleg (de uur prijs ligt hierbij wel hoger)
  • Ik beschik over een LRK nummer, dus u heeft recht op belasting teruggave
  • Ik werk als ZZP-er (wat eigenlijk voor u geen verschil maakt)
  • In bezit van een EHAK diploma van het oranje kruis, waarvoor ik ieder jaar op herhaling ga!
  • Zieke kindjes zijn ook welkom, weet wel dat we alleen wel 2 keer per dag op pad gaan naar school!
  • Ben per jaar ongeveer 3 weken op vakantie (dit veelal in het hoogseizoen)

Voordat ik in 2014 gastouder ben geworden, heb ik ruim 10 jaar in de kinderopvang gewerkt. Mijn werk in de kinderopvang viel niet meer te combineren met ons gezinsleven, Voordat vandaar de switch naar het gastouder zijn, de stap genomen waar ik nog iedere dag blij mee ben!

Dit in het kort wie ik ben, en hoe ik werk. Mocht u geïnteresseerd zijn neem dan gerust contact op met Marie-Jose en kom gerust eens een keertje op bezoek!

Groetjes Ariejanne

Meer informatie:
Bent u geïnteresseerd in deze gastouder en wilt u weten of Ariejanne of een andere gastouder nog opvangplek heeft?
Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op.
mail:  info@alleskidszoetermeer.nl
of bel ons: 06-43 99 11 71