Terug naar alle gastouders 

Straat  : Eikehout
Wijk    : Rokkeveen (2719)
Stad    : Zoetermeer

Beschikbaar voor de leeftijden:
 0 tot 1 jaar
 1 tot 4 jaar
 4 tot 12 jaar

Tarief 2019
Uurtarief van deze gastouder        : € 5,50
Bureaukosten per kind/uur           : € 0,89
Opvangkosten per kind/uur :€ 6,39

   Gastouder is ingeschreven in Landelijk Register Kinderopvang en Peuterspeelzalen
 Gastouder is gecertificeerd EHBO voor kinderen


Ik ben Adrie, gastouder in Rokkeveen  en moeder van 3 meiden. Als je mij als kind vroeg wat ik wilde worden, gaf ik het antwoord wat heel veel meisjes van die leeftijd geven: iets met kinderen. Na een opleiding tot kraamverzorgende en wegens gebrek aan werk, nog vele andere opleidingen, ben ik uiteindelijk secretaresse geworden. Maar toen ik zelf zwanger werd, kreeg ik het helemaal benauwd als ik me bedacht dat ik weer aan het werk zou moeten en mijn meisje achter moest laten op een creche. Mijn vriendin was ook zwanger en gaf ons de oplossing met de vraag: wil jij op ons kindje passen als ze straks geboren is?

1417729_10152305245262244_2099145315_o

Door mijn verschillende opleidingen en ervaring was het diploma zo gehaald en kon ik al snel aan de slag.

Tijdelijke opvang tijdens vakanties, af en toe oppassen , BSO of dagelijkse opvang, we doen het allemaal. Kindjes van net 3,5 maand t.m. schoolgaande kinderen; iedereen is welkom.

Contact met ouders vind ik heel belangrijk. Alles gebeurt in overleg. Het belangrijkste is, dat uw kindje zich thuis voelt bij ons. Ik doe alles op de fiets met fietskar. We gaan graag naar buiten en als het weer het niet toe laat, dan knutselen we graag of soms gaan we iets lekkers maken. Koekjes, pepernoten, broodje gezond, tosti’s… Bij ons mag best veel, maar hebben wel regels en de belangrijkste is dat we lief zijn voor iedereen in huis, zowel de mensen als de dieren. (wij hebben een klein hondje en 2 vissen). In ons huis wordt niet gerookt of alcohol gedronken. Misschien ziet het er niet altijd netjes uit, want de kindjes gaan hier voor het huishouden. Door de regels van de gastouderbureaus wordt er hier wel elke dag (vaak meerdere keren) stof gezogen en gedweild, worden de wc’s grondig schoon gemaakt en hebben de kindjes die nog slaapjes nodig hebben een eigen deken/laken setje dat na elk gebruik wordt gewassen.

Als u nog meer van ons wilt weten, dan hoop ik dat u contact via Alles Kids Zoetermeer opneemt, voor een kennismaking.
En mocht u voor ons kiezen, dan is uw kindje natuurlijk van harte welkom!

Groetjes, Adrie

Meer informatie:
Ben je geïnteresseerd in deze gastouder en wil je weten of Adrie of een andere gastouder nog opvangplek heeft?
Neem dan vrijblijvend contact met ons op.
mail:  info@alleskidszoetermeer.nl
of bel ons: 06-43 99 11 71